Onderwijs, leren samenwerken

1 juli 2017

Martijn heeft in het onderwijs al enkele keren met succes trainingen gegeven. De lean game blijkt een eye-opener voor studenten en docenten. De klant aan het woord:

Martijn Pont heeft de studenten en docenten van het ROCvA Power-Team meegenomen in een leerzame, inspirerende, interactieve workshop over LEAN management. Voor zowel de studenten als docenten was dit een actieve, vrolijke middag vol inzichten over eigen handelen, groepsdynamiek en verantwoordelijkheid nemen in een groepsproces.

Martijn is een prettige trainer die rustig en duidelijk antwoord geeft op kritische vragen, weerstand bij deelnemers wegneemt en mensen laat inzien dat er altijd iets wat je wel kunt doen als alles tegen lijkt te zitten in je studie of werk. De studenten en docenten hebben de workshop ervaren als een grote meerwaarde bij de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden op het gebied  van het Excellent Onderwijs binnen het MBO.

Marga Douma-Alta

Projectleider Excellent Onderwijs

ROC van Amsterdam