ABOUT

Het leven begint aan het eind van de comfortzone

Eigenaar van Pont Lean Consult, beschikt over een aangename combinatie van ervaring, energie en analytisch vermogen en bovenstaande kreet is de drijfveer in zijn loopbaan.

MARTIJN
PONT

  • heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het inspireren van mensen om zich de Lean werkwijze eigen te maken. Hij deed dit met succes in teams met specialisten, op administratieve afdelingen, in een callcenter op scholen en in een Sociaal Werkbedrijf.
  • is Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd.
  • verdiept zich grondig in de teams waarmee hij werkt, stemt zijn training en coaching hierop af en behaalt zo maximaal resultaat voor de organisatie en de mensen, waardoor zij met meer plezier werken.

Ik heb binnen heel diverse omgevingen veel verschillende teams begeleid. Verschillend in bedrijfstak, soort werk, opleidingsniveau.

ACHTERGROND

In mijn rol als projectleider ben ik in staat om medewerkers, consultants en leidinggevenden mee te nemen in een traject met aansprekende resultaten. Ik breng veel energie mee, die aanstekelijk werkt op anderen. Dit is de energie, waarmee binnen uw bedrijf enthousiasme ontstaat voor de mogelijkheden van Lean management. Door het enthousiasme van enkelen goed te gebruiken, met extra aandacht voor deze “early adapters”, smeedt Pont Lean Consult een team, waarmee de verandering “van binnenuit” plaatsvindt.